2010

Det var nu 2010, vi skulle rocka året men med en nyår som var väldigt konstig blev januari också en väldigt konstig månad. Jag och kajsa firade det nya året med cider, jag och erica lunchade någon dag också minns jag. Januari var ingen vidare bra månad och jag minns den inte så bra. jag var även blond och antagligen blind?!
Februari, Vi hade tjejkväll med vår älskade wolfpack, vi handlade absolut päron och hoppade ifrån soffor hemma hos erica. Kvällen som förföljer oss alla. vi fick reda på vad hanna gör i duschen och att sofie tycker mycket om skinka. det var en fin kväll. jag hade funnit en fin vän under 2009 och vi sågs även en hel del denna månad, Ninette.
Mars: jag som varit blond under en längre period tog tag i mitt liv och färgade det brunt igen. Jag vet att mars var den månaden jag nog var som mest ledsen, mycket hände som jag inte hade kontroll över dessutom tror jag inte att vår wolfpack umgicks något denna månaden, jag hade andra vänner, dem också, mars var en mörk månad. jag hade prao på ica här i bara, det var kul. jag och pauline lunchade några gånger under min prao och jag umgick mycket med monica och kajsa då, vi hade mycket skit för oss. stripp poker online och den dagen på lovet vi söp ifrån 10 på morgonen till 12 på kvällen annars var jag på en riktigt rolig stor fest i malmö med människor ifrån hela skandinavien, en vän från göteborg kom ner och det var väll höjdpungten på mars
April: Jag minns från denna månaden att sofie blev kär, hon fyllde år, jag bakade rosa muffins till henne. jag gick på john bauer, som jag gjorde i ett år. jag trivdes aldrig. solen tittade även fram några gånger under april. det var skönt. denna månaden var även en av dom sjukaste, vi skolkade mycket, åkte till västra hamnen, åt falafel, åkte tåg - blev utslängda, hade biff kvällar, sommaren var på g och jag och monica var mycket i stan efter skolan, vi gick i samma klass då. hon blev min närmaste vän. Jag monica och kajsa åkte även till danmark denna månad, vi ''köpte'' vin på netto, hela vistelsen i danmark var urballad. så jävla kul! mina föräldrar tog vår sprit vilket var väldigt mycket sprit nyss hemkomna ifrån danmark, vi fick tillbaks den,  som vi festade på tills pappa fick hämta mig kräkandes en kväll i husie. mindre kul! vi fortsatte dock dagen efter och jag tror detta är den månad jag druckit som mest, sjuka mängder sjukt ofta. Hade så klart sjukt kul också april var helt enkelt SJUK
Maj: Det var en månad jag inte mådde bra, hade ont i kroppen ofta, var hemma ifrån skolan mycket, jag gjorde sidecut med monica och vi fortsatte festa. jag gymmade även som en galning och åt väldigt lite/ dåligt. jag fungerade inte men då var ju livet en fest, jag var ganska ivrig och sommaren var på god väg nu
Juni: Jag började få lite bättre perspektiv på saker, Pauline hade bal. Jag var med henne tills jag vinkade henne hejdå, vi hade skolavslutning och jag vinkade john bauer hejdå förevigt, för att byta skola. jag fick min första shorts-rand, åt jordgubbar med min bror och hans fina tjej, var på resturang och bio med familjen, gick i bikini och sommaren var kommen
Juli: trotts att april var sjuk så var nog juli sjukare, sommaren var här och jag spenderade många dagar i kiosken med min vapendragare sofie. Jag minns att vi åt glass, mängder med chips och spelade hockey inne i kjollen. dom låste även in mig i glassboxen. vi solade och badade också, jag hade fått en parmanent shorts-linje. Jag umgick nu med min wolfpack och hela gänget under sommaren, det var fantastiskt. Jag handlade massor av sommarkläder, Vi nattbadade och hade många mysiga krök. Så hade joel fest, jag blev full, för full, hade slarvat med maten och minns ingenting ifrån den kvällen, jag skämde ut mig något fruktansvärt och skrämde iväg en vän genom att säga att jag var kär i honom, (hahaha) jo han är go och så, han var charmig. jag var aldrig kär, men denna kvällen förföljer mig överallt, jag får alltid höra hur jag skrek jag är käääär i dig, hur jag vägrade gå hem så pappa fick släpa mig, jag strippade, jag trillade och slog mig överallt, fylledansen blev även känd nu. kvällen var katastrofal och jag hade en sjuk ångest i några veckor. Pang sa det och vi åkte till israel, jag och min familj. upplevelsen var sjuk och fantastisk, den bästa resan någonsin och det var helt amazing. Jag saknade dock min wolfpack under hela resan men oj så kul jag hade. vi har släkt och vänner där nere, vi festade, red på kameler, mina kusiner gifte sig, vi badade i döda havet, åt på lyxiga resturanger, kramades och pussades med mina små kusiner, tror att juli var den bästa månaden trotts allt.
Augusti: Jag kom hem ifrån mitt livs resa, Israel denna månaden, Leman hade fest och vi rockade, hade fina kvällar med högans jacuzzi, Jag chillade runt på malmö-festivalen, cruuusaade genom malmös fullproppade gator med fina vänner i händerna, grät mig igenom melissa horn och hennes vackra låtar, sjöng till hennes texter, och jag lovar er, att jag kunde var ända ord. Hoppade som en galning till maskinen, åt festival-mat. En liten början på sommarens slut som jag har älskat och jag har hatat. Sommaren var som sagt på väg mot sitt slut. Jag köpte nya converse och började på cyber skolan.
I augustu bytte jag även blogg, ifrån min gamla hit
September: I september chillade jag mycket i min långklänning, jag gick ifrån blond till ljusbrun till mörkbrun under sommaren och hade nyss färgat håret mörkt igen. jag började som sagt på cyber men bytte efter några veckor till Nils fredriksson. Jag och simon klädde ut oss till batman och jokern på skolfotot, jag bakade morots muffins och gjorde pannkakor med mamma denna månaden minns jag haha. jag pauline och ellen skakade rumporna hemma hos jonas en kväll i september också, han hade en stor riktigt fet fest i en lada på deras gård, musiken pumpade och pauline bröt foten, jag kysstes med en 94a och hela kvällen var konstig men kul
Oktober: Jag gick modell på en visning, Jag färgade håret ljusare brunt igen. Jag fyllde 17 år. Oktober bjöd på fest och vi dansade hela wolfpacken hemma hos simon, det var kuuuul. Jag insåg även i oktober hur många dagar jag slösat på fel person. hur ont det gör att bli sviken och hur sjuka vi människor är. jag umgicks fortfarande med min wolfpack och gänget väldigt mycket, de är mina finaste. i oktober flyttade jag även in hos min storebror ett tag och bosatte mig mitt i malmö, det var även då laserturken härjade, jag var rädd.
Fredrik hade 18 års fest, det spårade lite, jag slog till med low low och fylledansen var i full gång, det var en jävla kul kväll ändå.
November: Jag och mina fina vänner gick på bio och såg duo date. Mff tog även guld, jag bakade lussebullar och snön hade nu lagt sig som ett vitt fint täcke över hela byn. Denna månaden var fin, vi hade många tjej kvällar, jag älskade livet, jag ville kyssas
December:
Jag saknade en famn att ligga i, vintern var sjuk, det var minusgrader, jag låg på sjukhus en natt, gick på jul lov. Micke p hade fest så jag och mina vänner rockade där tills vi drog vidare på efterfest hos pramwalls, det var gött och najs. Vi hade ännu fler tjej kvällar, bytte julklappar och hade massor med snöbolls krig.  Det var julafton och det var fint. Vi tjejer i wolfpack tog vårt pick och pack och drog till stan en kväll, drack vitt och åt på curry curry. Nyårs ångesten kom och vi hade ingenstans att vara tills fredrik räddade oss och hade fest. jag åt middag med fredrik gabbe och dennis och festade, hoppade, dansade och drack sedan till 04.00 med alla dom finaste jag vet, det var wolfpack, kritan freja och många till, har funnit många fantastiska vänner detta året,  Nyår var en sjukt lyckad kväll, mina flickor fick min nyårskyss vid tolvslaget innan jag och kritan gick in och dansade på stolarna. Kvällen var grym!
Nu är det 2011. Tack sofie, min vapendragare, min älskade. tack för detta året, tack för förra året, och tack för åren som kommer. Jag skickade ett brev till dig, som du får om 20 år, jag älskar dig tusen varv runt jorden. Tack till min familj, som är fantastiska, mina vänner, Min wolfpack, vårt gäng. Jag känner på mig att detta året kommer att bli SJUKT. 18 år blir vi alla i år, vi ska dansa och fan vad vi ska spåååååra mina ladies, vad jag älskar er.
jag är så lycklig. Någon frågade om jag inte hade varit kär detta året, jag vet inte vad jag ska svara, Jag har nog inte varit kär nej, jag har hånglat och jag har tyckt om, men jag har inte älskat eller varit kär, hur mycket jag än trott att jag gjort det. Någon fångade nästan mitt hjärta men det är en annan historia, och det lämnar vi i 2010.
Puss, och jag älskar er. Tack för ett fantastiskt år, för fantastiska nya vänner och tack för allt med er

Kommentarer
Postat av: soff

det enda som finns att säga är kärlek

2011-01-03 @ 02:01:29
URL: http://axbxcxd.blogg.se/
Postat av: Mirella

Åhh vad fint älskling!

Ja det här året blir BÄST! :D

pusss älskar dig finaste

2011-01-03 @ 10:08:27
URL: http://mirellas.blogg.se/
Postat av: alice.

Sv; Vi kan göra 2011 till vad vi själva vill ha det. Det är vi som väljer vilka vägar vi ska ta och hur vi ska reagera när saker händer. Det är vi som väljer hur vi vill leva. Jag finns för dig och jag vet att jag alltid kommer att minnas dig du är så speciell. Jag har bestämt mig, jag ska bli pilot. Jag ska läsa matte E fastän jag aldrig har förstått matte, och jag hatar matte. Men jag måste, om jag ska bli pilot. Och det ska jag. Jag ska bli lycklig. Och jag behöver lägga min energi på annat nu. Hela mitt liv kan inte längre kretsa kring vad jag ska äta, vad jag har ätit, träning, hur många kalorier, ångest och sömnbrist och ständig smärta. Det kommer ta tid att släppa taget och jag kommer säkert känna mig, som du skrev, som bambi. Jag kommer säkert ha rädda rådjursögon. Men även om det är svårt och jag får hårda bakslag så har jag ändå bestämt mig. Och det är ju min inställning, och min vilja som räknas.

Världens finaste. Förresten, varje gång jag ser ett kort på dig slås jag alltid av ur vacker du är. Ärligt.

2011-01-04 @ 10:29:34
URL: http://svalhjarta.blogg.se/
Postat av: My

Snygg bild på den gamla mannen. Fin karaktär!

2011-01-12 @ 19:51:36
URL: http://mkrf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0