How can you discover new oceans, if you're afraid to lose site of your shore

Jag kom till skolan 3 timmar för sent.. Gick och åt lunch med Hilda i klassen, en trevlig tjej.
Gick på Literaturen, tog buss 141 till svedala för sitta och rulla tummarna i en tom busshållsplats i väntan på simp. Syon på Nilsfredriksson var inte där, så vi gck och netto shoppade och sen har jag lagat mat till mig och mina brödrar och nu sitter jag en stund här, kollar på den sexige mannen i The Mentalist, äter lite skivad frukt och snart ska vi sätta på en film. Puss



Men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt





Melissa var, UNDERBAR!

Men bara om min älskade väntar





Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns


You and i, will be young forever

Bestämde mig för att försöka låta allt gammalt förbli gammalt. Orkade inte riktigt med allt som fått följa mig under tiden i den andra bloggen.
Så jag starta en ny, vi hörs och ses alltså här frammöver!

Iallfall, Sitter här och fryser med en nybryggd liten kopp kaffe i handen, har börjat gilla kaffe mer och mer.
Igår färgade jag håret på Simon och slingade mitt eget hår, vi blev nöjda över resultatet bägge två! Idag var jag på Nilsfredriksson och besökte, sen spenderade vi ett x antal timmar inne i stan, P kom även och gjorde hoss sällskap en stund, S fick hem massa fint och jag fick med mig hem ett par vita converse, ( ÄNTLIGEN) 3 par öronhänge och en mörk grön transparans skorta ( som var slut, öööööverallt ) Men efter mycket om och men hittade försäljaren på Hm en 42:a = stor ja, men det sket jag i, så jag var mer än nöjd ! den fick hänga med hem.

Puss

( älskar min 2 mpxl camera )


RSS 2.0